Kulutusluotto on nopeampi vaihtoehto perinteisten pankkien tarjoamille lainoille!

Moni on varmasti törmännyt siihen ongelmaan, että oma pankki ei myönnä remonttilainaa tai autolainaa. Näissä tilanteissa kannattaa kilpailuttaa netin kulutusluotot. On paljon pienempiä pankkeja, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan keskisuurta luottoa netissä täytettävän hakemuksen kautta.

Näin kulutusluottovertailu toimii:

1. Vertaile eri kulutusluotot. Päivitämme listaa koko ajan, joten vaihtoehdot ovat aina markkinoiden parhaat.

2. Valitse yksi tai useampi, sinulle sopiva laina. Meiltä löytyy vertailuita niin suureen kuin pieneenkin tarpeeseen.

3. Lähetä hakemus ja saat lainatarjouksen. Siirry kätevästi linkin kautta suoraan valitun lainantarjoajan sivulle.

4. Tee lopullinen päätös lainatarjousten perusteella ja hyväksy sinulle sopivin vaihtoehto. Rahat ovat tililläsi hetkessä.

Korot ovat suuremmissa kulutusluotoissa erilaisia pikalainoja pienemmät, mutta rahojen saamiseen voi mennä päivä tai kaksi kauemmin. Verrattuna perinteisiin pankkeihin kulutusluotot ovat kuitenkin selkeästi nopein vaihtoehto. Yhteistyökumppanimme LoanScouterin sivuilla kilpailutat kulutusluotot myös helposti ja turvallisesti.

Kulutusluotto on halvempi:

Markkinoille on tullut uusia kilpailijoita halvemmilla hinnoilla,  jonka ansiosta yhtiöt ovat alkaneet kilpailla koroilla. Tämä on loistava uutinen kuluttajalle, sillä nyt voi oikeasti saada järkevän hintaista kulutusluottoa nopeasti. Jos haluat päästä mahdollisimman halvalla, kannattaa valita lyhyt maksuaika. Kuukausierät ovat suurempia mutta kulutusluoton kokonaiskustannus on huomattavasti pienempi. Jos sinulle on kertynyt useampi pienlaina on järkevää yhdistää lainat ja hakea suurempaa kulutusluottoa, jolla voit maksaa pienet lainat pois.

Kulutusluottoa suurempaan lainan tarpeeseen:

Kulutusluottojen maksimisumma vaihtelee aina 5000 eurosta jopa 40 000 euroon. Luotolla voi siis rahoittaa suuremmankin remontin tai ostaa sen uusimman mallisen auton. Luottoa haettaessa kannattaa kuitenkin miettiä oman luoton tarpeen suuruus ja hakea sen mukaista summaa. Lainaa ei koskaan kannata ottaa ylimääräistä.  

Perinteistä pankkia nopeampi luotto:

Kulutusluotto päätös tehdään nettihakemuksen perusteella, lähes aina sinun pitää myös lähettää tulotosite tarkastusta varten. Luoton hakua nopeuttaaksesi kannattaa siis ottaa palkkakuitti tai eläkepäätös esille jo valmiiksi. Nopeinta on lähettää se suoraan sähköpostitse tai kulutusluottoyrityksen sivujen kautta. On myös pankkeja jotka tarjoavat yhteishakemisen mahdollisuutta. Tämä tarkoittaa sitä että lainaa voi hakea puolison kanssa, joka luonnollisesti parantaa luoton saamisen mahdollisuutta. Lisätietoja lainoista ja luoton saamisesta löydät Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Vaikka kulutusluottot ovat halvempia, muista vertailla!

Pankit jotka tarjoavat suurempaa luottoa kannattaa vertailla oman tarpeen mukaan. Suuremmissa luotoissa saattaa järjestelypalkkiot olla isompia ja kuukausierien suuruus vaihdella huomattavasti. Me olemme verranneet luottoja monien eri kriteerin perusteella ja valinneet kulutusluotto vertailuun parhaat vaihtoehdot. Lopullisen päätöksen teet kuitenkin sinä, joten kannattaa pyytää useampi lainatarjous ja vertaile luoton ehtoja sekä hintoja rauhassa.

Yrityksillä on omat prosessinsa hakijan hakukelpoisuuden arvioimiseen. Päätökseen vaikuttaa hakijan ikä, työllisyystilanne, tulotaso, asumismenojen suuruus ja tietenkin haettava lainasumma. Pienempiä lainoja voi saada matalammallakin tulotasolla, kun taas suurempia summia kannattaa hakea yhdessä esimerkiksi puolison kanssa. Useimmat internetissä esiintyvät rahoituslaitokset tarjoavat lainaa ilman vakuuksia, tällä sivulla vertailemme vain vakuudettoman kulutusluoton tarjoajia.

Haluatko lisää vaihtoehtoja?

Pienemmät ja nopeimmat lainat pääset vertailemaan pikavippi kohdasta, vertailussa on esimerkiksi lainat jotka maksetaan tilillesi heti.

Joustavimmat lainaehdot ja helpot lainahakemukset löytyvät pikalaina ja joustoluotto kategorian lainoista. Olemme listanneet pikalainat sekä joustoluotot perustuen käyttäjäystävällisyyteen.

Meidän omat suosikkimme kaikista kategorioista löytyy laina sivulta. Kärjessä komeilevat kuukauden parhaat lainatuotteet. Sivulta löytyy myös hyödyllistä tietoa lainahakemuksen täyttämisestä ja lainapäätösten vertailusta.