Nykyään myös pikavippi voi olla turvallinen lainavaihtoehto!

Pikavippien korot eivät enään huitele pilvissä, toisin kuin muutamia vuosia sitten. Lainsäädäntö on kieltänyt koronkiskonnan ja yritykset ovat nykyään parempia arvioimaan asiakkaiden maksukykyä, jonka ansiosta riski ei ole enään niin suuri. Tämä mahdollistaa erilaisten pikavippituotteiden tarjoamisen entistä pienemmällä korolla. Lisääntyvä kilpailu rahoitusmarkkinoilla aiheuttaa myös painetta kuluttajaystävällisyyteen. Rahoituslaitokset eivät enään pärjää tarjoamalla älyttömän kallista pikavippiä. Eri yritysten väliset erot voivat kuitenkin edelleen olla huimat. Kannattaa siis ehdottomasti vertailla myös pienemmät pikavipit ja valita se itselleen sopivin vaihtoehto. Alla löydät hyviä vinkkejä sopivan pikavipin metsästykseen.

Näin pikalainavertailu toimii:

1. Vertaile eri pikalainoja. Päivitämme listaa koko ajan, joten vaihtoehdot ovat aina markkinoiden parhaat.

2. Valitse yksi tai useampi, sinulle sopiva pikalaina. Meiltä löytyy vertailuita niin suureen kuin pieneenkin tarpeeseen.

3. Lähetä hakemus ja saat pikalainatarjouksen. Siirry kätevästi linkin kautta suoraan valitun lainantarjoajan sivulle.

4. Tee lopullinen päätös lainatarjousten perusteella ja hyväksy sinulle sopivin vaihtoehto. Rahat ovat tililläsi hetkessä.

Joskus erityisen tärkeää hakemisessa on helppous. Niinkin yksinkertaiset asiat, kuin lainahakemuksen pituus voivat vaikuttaa hakupäätökseen. Pikalainojen tarjoajat pyrkivät tekemään hakemisesta mahdollisimman helppoa, mutta on asioita joita kuluttaja voi tehdä nopeuttaakseen prosessia.

Vippi jonka saat tilillesi heti:

Tästä listasta löydät useita yrityksiä jotka lupaavat että saat pikavippiä saman tien tilillesi. Monet yritykset eivät pyydä sinua lähettämään tulotositetta, on siis mahdollista saada vippi pelkän hakemuksen perusteella. Pikavippi- sivulta löytyy palveluntarjoajia jotka toimittavat rahat kellon ympäri jokaisena päivänä vuodesta, lähetä siis lainahakemus tämän listan kautta jos rahan tarve on välitön.

Useampi pikavippi hakemus:

Useimmat yritykset tekevät räätälöidyn päätöksen lainahakemus tietojen perusteella vaikka kyse olisikin pikavipistä. Ensin on hyvä käyttää meidän vippivertailua pohjana, valita muutama sinulle paras vaihtoehto ja lähettää hakemus useampaan paikkaan. Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan saat sinulle räätälöidyt tarjoukset ja näin lopulta löydät itsellesi sopivimman pikavipin. Monet yritykset tarjoavat myös etuuksia uusille asiakkaille, kannattaa siis katsoa yritykset läpi ja käyttää uusi asiakasetuuksia hyväkseen.  

Tilapäiseen rahantarpeeseen:

Pikavippi on täydellinen vaihtoehto kun rahantarve on pienempi. Lainaa nopea vippi vaivattomasti ja maksa se pois lyhyellä maksuohjelmalla. Näin säästät selvää rahaa korkokuluissa, mutta saat avun yllättäviin menoihin nopeasti ja ilman selittelyitä.

Miten vältät ne kaikista korkeakorkoisimmat vipit?

Kuten mainittu, niin yritysten koroissa on vielä paljon eroja. Uudet pikavipit saattavat olla koroissa paljon edullisempia, kuin markkinoiden vanhat pelurit. On myös monia yrityksiä jotka eivät esitä selkeästi kaikkia lainaehtoja ja yrittävät saada pikavipin vaikuttamaan halvemmalta kuin se todellisuudessa onkaan. Onkin erittäin tärkeää että pikavippivertailun tekee huolellisesti. Me autamme sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon. On muutamia erittäin tärkeitä asioita, joita kannattaa ottaa huomioon.

Lue sopimus tarkkaan:

Kun saat hyväksytyn pikavippi päätöksen, pitää sinun saada myös asianmukainen sopimus allekirjoitettavaksi. Kannattaa katsoa sopimus läpi huolella. Asiakkaalla on oikeus myös peruuttaa jo tilille maksettu vippi kahden viikon sisällä. Eli jos huomaat että hakemasi lainan ehdot ovatkin kohtuuttomat, voit purkaa sopimuksen.

Todellisen vuosikoron tärkeys:

Todellinen vuosikorko on paras mittari pikavipin hinnasta. Se pitää sisällään kaikki kulut, eli myös järjestelypalkkion ja kuukausimaksut. Esimerkiksi jos lainaat 1000 euroa ja todellinen vuosikorko on 50% niin laina maksaa sinulle vuodessa 500 euroa. Pidä siis huoli että pikavippisi todellinen vuosikorko ei ole yli satoja prosentteja. Vertailemmalla löydät kyllä halvemmankin vaihtoehdon. Markkinoilla on monia yrityksiä joiden kilpailuvaltti on matalammat korot ja nämä yritykset löytyy vertailussamme kärkipaikoilta.

Haluatko lisää vaihtoehtoja?

Jos sinulle tuli tunne että pikavippi ei välttämättä sittenkään ole se vaihtoehto sinun lainatarpeeseen, kannattaa vierailla meidän muissa lainavertailuissa. Suuremmat lainat pääset vertailemaan kulutusluotto kohdasta, vertailussa on esimerkiksi markkinoiden parhaat remontti ja autolainat.

Joustavimmat lainaehdot ja helpot lainahakemukset löytyvät pikalaina kategorian lainoista. Olemme listanneet pikalainat perustuen käyttäjäystävällisyyteen.

Meidän omat suosikkimme kaikista kategorioista löytyy laina sivulta. Kärjessä komeilevat kuukauden parhaat lainatuotteet. Sivulta löytyy myös hyödyllistä tietoa lainahakemuksen täyttämisestä ja lainapäätösten vertailusta.