Vertaa myös joustoluotot!

Joustoluotto on kätevä tapa rahoittaa niin pienet kuin suuret hankinnat. Joustoluotto voi myös hyvin toimia suuremman hankinnan, kuten uuden auton käsirahana. Auto on usein niitä kotitalouden suurempia hankintoja ja lainantarpeen koko vaihtelee paljon mieltymyksen mukaan.Monet tahot tarjoavat autorahoitusta erillaisilla ehdoilla. Jos etsit järkevän hintaista vakuudetonta autolainaa, oikea paikka aloittaa on meidän vertailu. Kumppanipalvelumme LoanScouterin kautta joustoluotto on myös helppo ja nopea kilpailuttaa. Löydät kymmenet suositut lainat ja luotot myös tältä sivulta.

Näin vertailet autolainat:

1. Vertaile eri joustoluottoja. Päivitämme listaa koko ajan, joten vaihtoehdot ovat aina markkinoiden parhaat.

2. Valitse yksi tai useampi, sinulle sopiva laina. Meiltä löytyy vertailuita niin suureen kuin pieneenkin tarpeeseen.

3. Lähetä hakemus ja saat lainatarjouksen. Siirry kätevästi linkin kautta suoraan valitun lainantarjoajan sivulle.

4. Tee lopullinen päätös lainatarjousten perusteella ja hyväksy tarjous. Rahat ovat tililläsi hetkessä.

vVrtailu on tehtävä huolella, jotta saat lainaa mahdollisimman edullisin ehdoin. Kumppanisivustomme Matchbankerin kautta joustoluotto vertailu onnistuu muutamalla klikkauksella. Voit vertailla luottoja ilmaiseksi ja täysin ilman sitoumuksia. Joustolainojen sopimusehdot vaihtelevat paljon, joten on hyvä olla tietoinen lainojen takaisinmaksun ehdoista. Joustoluotto toimii kuin luottokortti, limitti on määritelty lainasopimuksessa ja lainaa voi nostaa erissä aina limiittiin asti. Luottokorteista joustoluotto eroaa siinä että raha tulee suoraan tilille ja sen voi nostaa vaikka käteiseksi jos haluaa. Oma tili ei siis mene miinukselle jos nostat joustoluottoa.

Nosta lainaa joka vastaa juuri sinun tarpeita, alla olemme listanneet erilaisia joustoluotto tuotteita.

Joustoluottoa 2000- 3000 euroa:

Yleisesti joustoluoton luottoraja on muutamissa tuhansissa, mutta jotkut lainantarjoajat voivat tarjota suurempaa limiittiä. Kun haet joustoluottoa on hyvä ottaa selville kuinka paljon maksat kuukaudessa ja mistä summa koostuu. Tärkeää on että et joudu maksamaan nostamattomasta lainasta kuluja, sillä se olisi kohtuutonta. Joustoluoton sopimusehdoissa pitää olla tarkasti määritelty mistä asiakasta laskutetaan ja kuinka korko nostettuun summaa lasketaan. Jos nostat pienempiä summia vain muutaman kerran kuukaudessa, kannattaa pyrkiä maksamaan nostettu osuus pois kuluineen aina seuraavasta palkasta.

Perinteisten pankkien joustoluotto:

Myös useat perinteiset pankit tarjoavat joustoluottoa. Luottoehdot ovat kuitenkin huomattavasti tiukemmat kuin rahoituslaitosten tuotteissa ja rahojen saamiseen saattaa kulua useampikin päivä. Jos raha- asiat ovat kunnossa ja joustoluoton saaminen omasta pankista onnistuu, kannattaa hakea joustoluottoa hyvissä ajoin ja varautua siihen että käsittelyaika voi olla useita päiviä. Lisätietoja reaaliaikaisesta maksamisesta löydät tästä Danske Bankin blogista (Kauppalehti). Kannattaa kiinnittää huomiota myös perinteisten pankkien joustoluotto sopimuksiin, sillä ehdot ja korot eroavat paljon pankkien normaaleista lainoista.

Joustoluotto heti applikaation kautta:

Kun olet saanut hyväksytyn joustoluottopäätöksen ja allekirjoittanut sopimuksen, useimmat yritykset tarjoavat mahdollisuutta nostaa lainaa milloin vain ympäri vuorokauden. Monet yritykset ovat kehittäneet omia puhelin applikaatioita joiden kautta joustoluoton nostamiseen menee vain muutama sekunti. Toki joustoluottoa voi nostaa myös nettisivujen kautta omilla käyttäjätunnuksilla. Hakemusta täytettäessä kannattaa suoraan merkitä hakemukseen käyttötili joka on liitetty pankkikorttiin jota käytät useimmin.

Joustoluoton korko:

Joustoluottojen korko määräytyy pitkälti luoton kulujen ja nostetun summan mukaan. Kannattaa kiinnittää huomiota kuukausimaksuun, nostopalkkioon, mahdolliseen laskutuspalkkioon ja todelliseen vuosikorkoon. Mitä nopeammin nostetun summan suorittaa pois, sitä vähemmän siitä koituu kuluja. Usein takaisin maksetun summan pääoman osuus palautuu asiakkaan käyttöön maksun jälkeen. Joustoluottosopimus voi siis kestää pidemmänkin aikaa, kunhan maksut hoidetaan ajallaan ja lainan limiitti ei täyty.

Suurempia lainasummia kerralla:

Jos tarvitset suurempaa summaa kuin muutaman satasen, ei kannata hakea joustoluottoa. Joustoluoton korot saattavat olla korkeampia kuin muiden lainatuotteiden, sillä oletus on että laina maksetaan takaisin muutaman kuukauden sisällä. Lisäksi 2000 euron pienlainoja koskeva korkokatto, ei koske yli 2000 € joustoluottoja (Talouselämä.fi). Suurempaan lainatarpeeseen kannattaa käyttää muita lainavertailujamme: